Søk i bloggen

20. nov. 2010

Livet under overfladen

Foto: www.livetunderoverfladen.dk
For en stund siden dukket en ukjent fyr opp på kontoret mitt. "Hei, jeg heter Jonas" lød det på klingende dansk. Jonas skal jobbe med ålegras. Plutselig gikk det støvete 70-tallskontoret fra å være "mitt kontor" til å bli "vårt kontor" og mannen i rommet ved siden av fra å være "min veileder" til å bli "vår veileder" og jeg må bare si det: Det føles herlig! Å skrape sammen en PhD kan ellers være en ensom affære...

Vel, i tillegg til å være dansk har Jonas mange kvaliteter. Han er selvfølgelig en hyggelig fyr, men kanskje mer interessant i denne sammenhengen er hans engasjement under overflaten. Jonas er en dreven dykker og en glimrende undervannsfotograf. Sammen med noen kamerater i Danmark har han laget denne siden:

Her finner du fantastiske undervannsbilder fra både salte og "ferske" miljø. Det er også verdt å merke seg at de er i ferd med å lage en bok. De beste bildene sparer de til denne publikasjonen. Men bevares, jeg synes det de har lagt ut er fantastisk nok. Ta en titt og la deg forundre over alt det vakre vi ellers sjelden har tilgang til! :) God lørdag, alle sammen!

2 kommentarer: